Wie zijn wij

Wij zijn een groep enthousiaste ouders die op de scholen in onze omgeving geen aansluiting konden vinden op grond van onze christelijke levensovertuiging.
Wij onderwijzen onze kinderen zelf, en kijken vanuit het perspectief van ons geloof naar alle facetten van het leven.

Omdat het opvoeden en onderwijzen van onze kinderen juist vanuit onze levensovertuiging een kernwaarde is, nemen we onze taak als thuisonderwijzers zeer serieus. Met dankbaarheid zetten we ons elke dag in voor onze kinderen.
Thuiseducatie is het ultieme onderwijs op maat, dat per kind verschilt en altijd dynamisch is. Het geven van thuisonderwijs vraagt dan ook volle aandacht van de ouders.

Deze website is ontstaan vanuit het besef van onze verantwoordelijkheid als ouders die hun kinderen thuiseducatie geven. De verschillende activiteiten ten behoeve van het borgen van de kwaliteit van onze thuiseducatie worden hiermee overzichtelijk, en beschikbaar voor de hele groep thuisonderwijzers die vanuit christelijke gewetensbezwaren haar kinderen niet op school kan plaatsen.

Wilt u ons persoonlijk benaderen, dan zijn we beschikbaar op info@thuisonderwijsdoenwesamen.nl, of tijdens openingstijden op de informatielijn.